Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă, marţi, că votul de la moţiunea de cenzură ”este punctul clar de final al guvernării impulsive, al guvernării conduse fără dialog şi fără respect faţă de partenerii din coaliţie”. Dragu afirmă că USR rămâne deschis refacerii coaliţiei. ”Vom susţine o coaliţie PNL-USR-UDMR în care sabotajul şi politica bunului plac nu îşi mai au locul”, a mai transmis vicepreşedintele USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Orgoliile politice şi luptele interne din PNL au generat o criză fără precedent în România. Avem nevoie acum, mai mult ca oricând, de stabilitate şi de o guvernare puternic responsabilă”, a scris, marţi, pe Facebook Anca Dragu.  

Preşedintele Senatului afirmă că USR rămâne ”acelaşi partener transparent, capabil să îşi asume un calendar ferm de reforme”.  

”Suntem deschişi negocierilor şi refacerii coaliţiei de guvernare. Votul covârşitor de astăzi din Parlament este punctul clar de final al guvernării impulsive, al guvernării conduse fără dialog şi fără respect faţă de partenerii din coaliţie. Nu vom da curs speculaţiilor şi nu vom negocia principii. Vom susţine o coaliţie PNL-USR - UDMR în care sabotajul şi politica bunului plac nu îşi mai au locul”, a mai scris Anca Dragu.  

Guvernul Cîţu a fost demis, marţi, prin moţiune de cenzură.  

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a afirmat că formaţiunea are varianta reînceperii discuţiilor cu PNL, "dacă PNL îşi va dori acest lucru şi dacă este în măsură să facă o altă propunere de premier decât Florin Cîţu", dar şi pe cea a rămânerii în opoziţie.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.