Preşedinta Senatului Anca Dragu a venit marţi cu precizări cu privire la voluntarii pe care îi caută ca să facă parte din echipa ei de comunicare. Aceasta a spus că voluntarii „vor fi contractaţi şi remuneraţi după normele in vigoare, anume după legea 176/2018”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urma reacţiilor apărute în comentariile ultimei postări, este necesară o clarificare: stilul informal de a scrie poate fi câteodată interpretat eronat. Voluntarii, adică cei dornici de implicare, nu cei care prestează activităţi de voluntariat, vor fi contractaţi şi remuneraţi după normele in vigoare, anume după legea 176/2018”, a scris Anca Dragu marţi pe Facebook.

Dragu a afirmat luni că tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă în instituţiile statului. Ulterior a explicat că voluntarii respectivi care sunt dornici de implicare vor fi remuneraţi.

„Eu şi colegii mei avem convingerea că tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă în instituţiile statului. De aceea, căutăm doi voluntari care să facă parte din echipa noastră de comunicare pe durata a 3 luni. Vrem alături de noi tineri care au încredere în ei şi în noi, care sunt creativi, perspicace, cărora le este firesc să lucreze în echipă şi care vorbesc fluent limba engleză, iar gramatica limbii noastre nu reprezintă un mister pentru ei. Trebuie precizat că spiritul de iniţiativă şi simţul umorului sunt foarte importante”, a scris preşedinta Senatului pe reţeaua de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.