Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă, luni seară, că USR PLUS nu poate gira o guvernare unilaterală. ”O coaliţie înseamnă consens, consultări, dialog, într-un cuvânt - echipă”, a transmis Anca Dragu, precizând că echipa ”a fost fracturată iremediabil”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”USR PLUS nu poate gira o guvernare unilaterală. USR PLUS îşi doreşte să facă parte dintr-o coaliţie responsabilă. În această seară, colegii noştri miniştri au ales să demisioneze din această guvernare care nu îi mai reprezintă. O coaliţie înseamnă consens, consultări, dialog, într-un cuvânt - echipă. Dar această echipă a fost fracturată iremediabil”, a scris, luni seară, pe Facebook, Anca Dragu.  

Preşedintele Senatului afirmă că USR PLUS ”s-a născut din nevoia stringentă de însănătoşire a României şi pentru asta noi ne vom dedica toate eforturile”.  

”Mergem înainte”, a mai transmis Dragu.  

Co-preşedintele USR - PLUS, vicepremierul Dan Barna, a anunţat, luni seară, retragerea miniştrilor formaţiunii din Guvern.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.