Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă, marţi, după ce PNL a anunţat că începe negocierile cu PSD, că şapte ani de opoziţie şi discurs anti-PSD s-au evaporat într-o noapte. ”PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl vinde”, afirmă Dragu, precizând că ”se decantează politica bazată pe principii şi cea care urmăreşte racordarea la banii statului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şapte ani de opoziţie şi discurs anti-PSD s-au evaporat într-o noapte. Lideri politici care şi-au construit cariera politică pe lupta anti-PSD s-au răzgândit la ceas de seară, îmbrăţişând ceea ce au criticat ani în şir. Pentru ce? Pentru banii din PNRR şi PNDL? Sau perspectiva luptei împotriva corupţiei şi modernizarea României i-au speriat atât de mult pe acei lideri liberali care au fugit în braţele PSD”, a scris, marţi, pe Facebook, Anca Dragu.  

Potrivit acesteia, când PNL a văzut că nu-şi poate atinge mizele alături de USR, ”a schimbat macazul către stânga, un macaz care va duce direct într-un zid dureros, unul care, din păcate, nu-i va mai trezi la realitate”.  

”Vor fi prea amorţiţi de mai puternicul lor partener de guvernare. PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl vinde. Încă o dată, se decantează politica bazată pe principii şi cea care urmăreşte racordarea la banii statului”, a mai scris Dragu.  

Aceasta susţine că USR PLUS rămâne singurul partid ferm ancorat în promisiunile făcute oamenilor.  

Biroul Politic Naţional al PNL, reunit duminică, a decis cu majoritate absolută de voturi începerea negocierilor cu PSD pentru coagularea unei majorităţi.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.