Preşedintele Senatului, Anca Dracu, a afirmat, vineri, că Florina Presadă ”a fost un membru foarte valoros pentru USR şi un membru foarte valoros pentru Parlamentul României” şi i-a arătat speranţa că va putea fi convinsă să revină asupra demisiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Forina Presadă a fost un membru foarte valoros pentru USR şi un membru foarte valoros pentru Parlamentul României (...) eu sper că Florina să revină în USR PLUS, să o convingem că lucrurile nu sunt aşa cum se văd în acest moment”, a declarat, vineri, la Digi 24, Anca Dragu. 
 
Preşedintele Senatului a afirmat că nu ştie exact la ce s-a referit Presadă în criticile pe care le-a adus USR. 
”Florina nu este membru al Parlamentului şi-mi pare rău că nu o avem colegă”, a mai afirmat Dragu. 
 
Fostul senator Florina Presadă a anunţat vineri dimineaţă, într-o postare pe Facebook, că demisionează din USR, ca urmare a deciziei conducerii partidului de a-l numi pe Călin Badiu - consilier judeţean la Timiş şi programator în cadrul unei companii locale - secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, moment în care i-a devenit clar că expertiza sa nu mai este de folos în organizaţie. În opinia sa, dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Ea precizează că despărţirea sa de USR nu înseamnă şi dorinţa de a se despărţi de politică.
 
”Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR”, a afirmat Presadă. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.