Preşedintele senatului, Anca Dragu, a depus, duminică, o coroană de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza de pe Dealul Patriarhiei Române, în cadrul ceremoniilor organizate de către Ministerul Apărării Naţionale, cu ocazia împlinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române. ”Aceşti 162 de ani sunt moştenirea noastră, reprezintă obligaţia de a duce mai departe modernizarea statului român”, a transmis Anca Dragu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Preşedintele Senatului a participat, duminică, la ceremoniile militare şi religioase organizate la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza de pe Dealul Patriarhiei Române. 
 
Dragu a depus o coroană de flori. De asemenea, a fost depusă o coroană de flori şi din partea preşedintelui Klaus Iohannis, fără ca acesta să fie prezent la eveniment. 
 
”162 de ani de la Unirea Principatelor Române, Moldova şi Ţara Româneasca. Aceşti 162 de ani sunt moştenirea noastră, a tuturor şi reprezintă responsabilitatea de a folosi şansele date de strămoşii noştri, precum şi obligatia de a duce mai departe modernizarea statului român”, a scris Dragu pe Facebook. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.