Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis, sâmbătă, un mesaj, la 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie. ”11 septembrie 2001 rămâne o rană neînchisă pentru noi toţi”, afirmă Anca Dracu, susţinând că trebuie să avem curajul să rămânem fermi în condamnarea terorismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”11 septembrie 2001 rămâne o rană neînchisă pentru noi toţi. A fost o revărsare a terorii pe care am resimţit-o cu toţii, indiferent unde ne aflam. 4 atacuri teroriste, 2.977 de oameni care şi-au pierdut viaţa, 5 români răpuşi, 20 de ani de când terorismul a lovit în inima Americii. Nu sunt simple cifre, e vorba despre noi, despre modul în care acele momente ne-au afectat viaţa, gândirea, felul în care percepem pericolele”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Anca Dragu.  

Aceasta consideră că pericolele comune unesc mereu oameni diferiţi.  

”De aceea, la 20 de ani de la evenimentul care a schimbat o lume întreagă, trebuie să avem curajul să rămânem fermi în condamnarea terorismului”, a mai scris Anca Dragu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.