USR Sector 3 şi-a desemnat, sâmbătă, prin vot, candidatul la Primăria Sectorului 3, la alegerile locale de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursă s-au înscris Ana Ciceală şi Cosmin Aldea, iar membrii USR Sector 3 au desemnat-o pe Ana Ciceală.

„Le mulţumesc cu încredere şi speranţă pentru votul dat astăzi colegilor de la USR Sector 3! Ştiu că această încredere în mine mă obligă la dârzenie, colaborare, curaj şi perseverenţă! Sunt mândră şi fericită să fiu colega voastră! Sunteţi cei mai frumoşi oameni! Mulţumesc, Cosmin Radu Aldea pentru competiţia profesionistă, competentă şi deschisă!! ÎMPREUNĂ, ca o echipă puternică, hotărâtă şi creativă, la anul, câştigăm Primăria Sectorului 3! Apoi, tot împreună, vom schimba administraţia şi vom face din cartierele noastre ACASĂ!”, a scris Ana Ciceală pe pagina sa de Facebook.

Ana Ciceală este consilier municipal şi semnatar al acţiunii în instanţă care a dus la anularea hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.