Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, le-a transmis, miercuri, mulţumiri braşovenilor care respect măsurile şi care se vaccinează. Primarul afirmă că, dacă acum o lună oraşul avea o rată de infectare de peste 7 la mie, acum a ajuns la 3,77 la mie, iar restricţiile de weekend ar putea fi eliminate. În plus, primarul anunţă că peste 80.000 de cetăţeni s-au vaccinat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc tuturor braşovenilor care dau dovadă de responsabilitate prin respectarea regulilor în vigoare şi prin vaccinare. Dacă acum o lună, Municipiul Braşov avea o rată de cazuri de COVID-19 de 7,48‰, după 25 de zile consecutive de scăderi am reuşit să ajungem la o rată de 3,77‰. Asta înseamnă că restricţiile de weekend ar putea fi reduse, dar o asemenea decizie aparţine exclusiv Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov”, a scris, miercuri, pe Facebook, Allen Coliban.

Primarul din Braşov afirmă că unul dintre motivele principale motive pentru această scădere este numărul mare de vaccinuri care se fac în Braşov.

”Astăzi, Municipiul Braşov a ajuns la peste 80.000 de doze de vaccin administrate şi, tot astăzi, am ajuns la un nou record de vaccinări zilnice administrate în oraş: 1.632. Personalul din centrele de vaccinare face o treabă bună şi le suntem recunoscători pentru efortul pe care îl depun”, a mai scris primarl.

Acesta afirmă că oraşul este ”pe druml cel bun”

”Suntem pe drumul cel bun spre a învinge pandemia şi a reveni la normalitate, dar încă avem nevoie să vaccinăm mulţi oameni, aşa că dacă nu aţi apucat să o faceţi până acum, programaţi-vă la vaccinare — vaccinul este sigur, eficace şi nedureros”, a mai transmis edilul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.