Preşedintele PNL Argeş, ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a declarat, vineri, că vrea ca şi conducerea partidului să ştie că la ei în Argeş, orice discuţie cu PSD nu a intrat şi nu va intra în calculul organizaţiei. Ea a precizat că obiectivul liberalilor pentru 2024 este să dea României un preşedinte liberal şi să asigure o guvernare liberală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectivul nostru pentru 2024 este să dăm României un preşedinte liberal, să asigurăm o guvernare liberală, pentru că istoria arată că pentru ţara noastră, aceasta este formula politică de succes, atât pe plan intern cât şi pe plan externe, este formula care asigură stabilitate politică, dezvoltare economică, garanţii de securitate indispensabile într-un context internaţional dificil”, a declarat Alina Gorghiu, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Argeş

Ea a continuat: ”Da, guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din Cabinetul acesta în care guvernul e PSD -PNL. Dar vreau să ştiţi un lucru, pe care vreau să îl ştie şi conducerea partidului, la noi în Argeş, orice discuţie cu PSD nu a intrat, nu intră şi nu va intra în calculul nostru. Noi, aici, la Argeş, candidăm separat, cu oameni mai buni şi propuneri de dezvoltare sănătoase şi ne e bine prin noi înşine”. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Gorghiu a precizat că miniştrii liberali îşi îndeplinesc mandatul aşa cum trebuie, cu fruntea sus, cu proiecte sănătoase.

”În domeniul justiţiei am făcut din fenomenul fugarilor o prioritate a statuluui român nu doar al ministerului. Am adus anul acesta peste 300 de fugari, marea lor majoritate condamnaţi definitiv, care au de executat aproape 1.000 de ani de închisoare. Dacă îi adăugăm şi pe cei aduşi în 2023, împreună au de executat peste 3.500 de ani de închisoare”, a mai arătat Gorghiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.