Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă, duminică, şedinţă de capmanie cu organizaţia judeţeană. ”Ne mai contrăm, aducem oameni noi şi punem Argeşul la cale”, a transmis Girghiu, anunţând cooptarea lui Iulian Sârbu, care, timp de 14 ani, a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ai mei! Ne organizăm, ne mai contrăm, aducem oameni noi şi punem Argeşul la cale. Aşa sunt şedinţele cu echipa de campanie a PNL Arges pentru alegerile din 2024”, a scris, duminică, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL Argeş anunţă cooptarea unui nou membru: ”Mă bucur foarte tare că, astăzi, ni s-a alăturat în organizaţie un om de calitate extraordinară: Iulian Sârbu, care, timp de 14 ani, a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti. Experienţa domniei sale ne ajuta mult în proiectele pe care le avem pentru protecţia tinerilor, mai ales împotriva consumului de droguri”.

”Îi mulţumesc pentru încrederea acordată PNL”, a mai scris Gorghiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.