Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, a transmis, joi, la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. că în cele peste şapte decenii de domnie, a avut un rol extrem de important în istoria lumii, şi a inspirat generaţii de britanici. Sntem alături de Familia Regală şi de poporul britanic în aceste momente dureroase şi le transmitem condoleanţele noastre, se arată în mesajul de condoleanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cele peste şapte decenii de domnie, a avut un rol extrem de important în istoria lumii. A inspirat generaţii de britanici şi va rămâne în memoria colectivă. A fost un model de eleganţă”, spune preşedintele interimar al Senatului în mesaj. 
 
Alina Gorghiu mai afirmă că ”există o legătură puternică între noi şi Marea Britanie”.
 
”Suntem alături de Familia Regală şi de poporul britanic în aceste momente dureroase şi le transmitem condoleanţele noastre!”, spune Gorghiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.