Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu afirmă, după întâlnirea cu Igor Grosu, preşedintele legislativului din Republica Moldova, că cele două state vor consolida cooperarea parlamentară în vederea combaterii dezinformării şi a propagandei ruseşti, în vederea ajutării refugiaţilor ucraineni şi a condamnării ferme a atrocităţilor comise de Federaţia Rusă în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O bucurie să îl revăd pe preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Igor Grosu! Mesajul meu în calitate de preşedinte interimar al Senatului României a fost că vom continua să susţinem Republica Moldova pe calea sa spre integrare europeană . Ţările noastre trebuie să fie unite în Uniunea Europeană!”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook. 
 
”Vom consolida cooperarea noastră parlamentară în vederea combaterii dezinformării şi a propagandei ruseşti, în vederea ajutării refugiaţilor ucraineni şi a condamnării ferme a atrocităţilor comise de Federaţia Rusă în Ucraina, precum şi în vederea promovării valorilor europene comune! România va fi mereu alături de Republica Moldova!”, mai spune preşedintele interimar al Senatului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.