Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat luni, cdespre relaţia din coaliţie, că este absolut normal să îţi doreşti întotdeauna să funcţionezi în această coaliţie fără să fii atacat din când în când de colegii cu care stai la masă şi a precizat că nici măcar o secundă nu s-a pus problema, nu s-a discutat, nu s-a evaluat scenariul scoaterii UDMR de la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu nu ştiu să fi zis cineva în şedinţa de partid despre anumite persoane, nominal. Ne dorim în schimb o colaborare mai articulată şi cred eu că această dorinţă este una firească. E absolut normal să îţi doreşti întotdeauna să funcţionezi în această coaliţie fără să fii atacat din când în când de colegii cu care stai la masă. S-am mai întâmplat au mai fost momente când colegi dintr-o parte sau din alta au simţit nevoia să îşi atace colegii de coaliţie. Nu ne face bine nici nouă nici lor, nici altora, nici cetăţenilor”, a spus Gorghiu. 
 
Ea a arătat că, în opinia sa, ”genul acesta de tachinări între lideri, mici împunsături nu profită nimănui”. 
 
”Guvernul acesta nu va fi doar al PSD, doar al PNL, guvernul acesta va fi al coaliţiei,, motiv pentru care încrederea trebuie să fie în Guvern iar cetăţenii trebuie să fie mulţumiţi de activitatea Guvernului”, a menţionat Gorghiu. 
 
”Colaborarea cu PSD, până acum, a adus stabilitate României. Deci da, putem funcţiona şi am demonstrat că putem să aducem stabilitate, creştere economică, chiar dacă uneori au fost şi momente mai puţin plăcute”, a declarat preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, întrebată dacă are încredere în PSD.
 
Ea precizat că în şedinţele conducerii PNL „nici măcar o secundă nu s-a pus problema, nu s-a discutat, nu s-a evaluat scenariul scoaterii UDMR de la guvernare”.
 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Brăila, că este momentul să avem o economie bazată pe producţie, nu pe consum, de a veni iarăşi cu un program de guvernare corect, care va prelua ce nu s-a reuşit acum din programul de guvernare al coaliţiei. El a anunţat că nu vor exista impozite mai mari la capitalul românesc, la IMM-uri, la Horeca, precizând că este corect ca şi companiile mari, care activează în România, să plătească la fel ca şi companiile româneşti, cel puţin 1% din cifra de afaceri.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.