Preşedinta interimară a Senatului Alina Gorghiu a avut o întrevedere, marţi, cu prim-ministrul Republicii Moldova Natalia Gavriliţa, în marja Reuniunii miniştrilor afacerilor de externe din statele membre ale NATO. Gorghiu a salutat dinamica relaţiilor, precum şi consistenţa cooperării bilaterale într-o perioadă deosebit de dificilă, remarcând determinarea Guvernului de a continua reformele şi a avansa pe drumul integrării în Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu a reiterat sprijinul acordat de România Republicii Moldova, în contextul eforturilor autorităţilor de la Chişinău privind aderarea la UE, accentuând faptul că este important ca acest demers să fie ireversibil şi să aibă rezultate palpabile pentru cetăţeni, potrivit comunicatului de presă al Senatului. 
 
Preşedinta interimară a Senatului a arătat că Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova este deosebit de utilă şi din perspectiva extinderii sprijinului politic pentru Chişinău, fiind un instrument care trebuie valorificat atât pe dimensiunea de dezvoltare, cât şi pe cea politică.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.