Copreşedintele PNL Alina Gorghiu vorbeşte, într-un interviu acordat agenţiei News.ro, despre miza rezultatului alegerilor locale în partid, lupta electorală în Bucureşti, dar şi despre contracandidaţii lui Cătălin Predoiu înscrişi în cursa electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copreşedintele PNL vorbeşte despre sancţiunile pentru filialele care nu realizează obiectivul stabilit de partid pentru alegerile locale.

Alina Gorghiu se referă şi la finalizarea procesului de fuziune în interiorul partidului, între PNL şi PDL, până la sfârşitul acestui an, despre rolul ALDE şi PMP în cursa electorală de la locale, dar şi despre relaţia cu Guvernul condus de Dacian Cioloş. 

Gorghiu dezvăluie şi care mai sunt şansele ca Predoiu să rămână opţiunea de premier a PNL.

Interviul integral acordat de către copreşedintele PNL Alina Gorghiu agenţiei de presă News.ro va fi difuzat miercuri la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.