Alianţa Noastră România a depus joi seară listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, lista fiind deschisă la Senat de Marian Munteanu, iar cea de la Camera Deputaţilor de Mircea Coşea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am depus în toată ţara acolo unde ne-am propus să depunem. (...) Birocraţia în ţara asta e înfiorătoare. E o nebunie. Tone şi tone de hârtii. Pentru ce? Pentru a-ţi exercita un drept democratic”, a spus Marian Munteanu, la BEM. 

Reprezentanţii Alianţa Noastră România au ajuns la sediul BEM cu doar câteva minute înainte de ora 24.00, aceasta fiind ultima zi în care partidele, alianţele sau cei care doresc să candideze independent pentru un mandat de deputat sau senator îşi puteau depune candidatura. 

Munteanu a precizat că Alianţa Noastră România a depus liste de candidaturi în toată ţara, în afara de judeţul Harghita.

”Am început cu un mic sacrificiu pentru că am renunţat la o candidatură în judeţul Harghita pentru a sprijini un candidat român. Vom vedea în perioada următoare care va fi candidatul cel mai bine plasat. Electoratul nostru va primi rugămintea să-l susţină pe acesta”, a mai spus el.

Munteanu a precizat că în perioada următoate Alianţa Noastră România va lansa strategia partidului cu care va intra în cursa electorală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.