Liderul PSD Timiş, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat marţi că n s-a pus nicio secundă problema ruperii coaliţie din cauza judeţului Timiş iar evaluarea pe care a făcut-o PNL arăta că se poate pierde şi primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean dacă nu facem această alianţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Timiş a fost întrebat în emisiunea România Politică de la prima News dacă s-a pus pe masa negocierilor problema ruperii coaliţiei şi plecării PSD din Guvern dacă nu va fi el candidatul la Consiliul Judeţean Timiş. ”Nu s-a pus nicio secundă problema ruperii coaliţie din cauza judeţului Timiş. PNL, pe maza măsurătorilor făcute, în urma exodului primarilor, care s-a produs în PNL Timiş, zeci de primari care au părăsit PNL în timp ce domnul Nica era preşedinte al Consiliului Judeţean, lucru fără precedent în România. Oamenii nu pleacă de la Putere în Opoziţiei, pentru că noi nu avem ciici primăria nici Consiliul Judeţean şi primarii depind mai mult de CJ decât de preşedintele Camerei Deputaţilor” a declarat Alfred Simonis. ”Evaluarea pe care a făcut-o PNL arăta că se poate pierde şi primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean dacă nu facem această alianţă. Noi ne băteam să câştigăm Consiliul Judeţean, chiar şi fără alianţă iar domnul Robu să bătea să câştige sau să piardă primăria Timişoara fără alianţă. Între a ne bate pentru totul sau pierde totul, s-a luat această decizie, s-a optat pentru soluţia inteligentă de a maximiza şansele fiecăruia”, a mai spus acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.