Preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a afirmat că a avut deschidere din partea celor doi lideri ai coaliţiei şi a reuşit să aducă investiţii mari în judeţul Timiş, precizând că acestea sunt în diferite faze de implementare şi în următorii ani va veni şi perioada inaugurărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alfred Simonis a fost prezent vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara.
El a afirmat că acest lucru demonstrează că “nu venim doar cu schiţe, doar cu desene, ci cu investiţii pe care, în urmă cu un an, un an şi jumătate, cu doi ani, le-am promis”.
Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit şi despre alte obiective importante pentru judeţul Timiş. 
 “Dacă tot spunea domnul prim-ministru că îşi doreşte să vină în Timişoara la alte obiective şi alte investiţii extrem de importante,  îmi place să cred că în perioada următoare va participa la inaugurarea Centurii de Sud. Poate împreună să declanşăm, să demarăm lucrarea la Centura de Vest, care e în licitaţie, să discutăm despre Institutul Oncologic, care sperăm că anul acesta se înceapă, Spitalul de Arşi, la care se lucrează, centuri, Autostrada Timişoara - Moraviţa, Institutul Oncologic, spitalul”, a declarat Alfred Simonis.
El a mai anunţat că au fost obţinute toate avizele şi în următoarele două săptămâni s-ar putea emite hotărârea de guvern de aprobare a indicatorilor pentru stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, iar în acest an ar putea avea loc demolarea vechii arene. 
Simonis a mulţumit liderilor coaliţiei pentru investiţiile realizate în Timiş. 
“Vreau să-mi mulţumesc în mod special celor doi lideri ai coaliţiei de guvernare, fostului prim-ministru şi actualului prim-ministru, pentru modul în care am reuşit împreună cu Sorin să-i convingem în aceşti ani, de fiecare dată când era o nouă axă de investiţii, de finanţare, că Timişoara are şi dreptul de a obţine astfel de investiţii, nu doar obligaţia de a contribui an de an, de 34 de ani la bugetul statului.
Am avut deschidere din partea celor doi care conduc coaliţia de guvernare şi astfel am reuşit, aşa cum spuneam cu Sorin şi cu ceilalţi colegi, să aducem investiţii mari în judeţul Timiş, investiţii care sunt în diferite faze în implementare şi în următorii ani va veni şi perioada inaugurărilor”, a mai transmis Alfred Simonis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.