Camera Deputaţilor şi Senatul l-au ales, în plenul comun de marţi, pe Alexandru Stănescu în funcţia de membru al Comitetului Naţional de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Acesta este fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Stănescu a fost propus de grupul PSD pentru Comitetul Naţional de Reglementare al ANRE, pe locul rămas vacant după demisia lui Marian Neacşu. Două persoane au candidat pentru această funcţie - Alexandru Stănescu şi Sorinel Vrăjitoru. Votul în plenul reunit al Parlamentului a fost secret, cu buletine de vot.

Marcel Ciolacu a explicat, luni, că au venit cu această propunere pentru că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de la alegerile parlamentare.

„Este un fost parlamentar, mi se pare două mandate, a fost preşedinte şi de comisie. A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”, a completat Ciolacu.

Întrebat dacă toţi cei care nu au avut loc pe listele de la parlamentare se vor regăsi în funcţii în agenţii, preşedintele PSD a declarat că este vorba de acei foşti parlamentari cu experienţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.