Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa (PNL), a anunţat că va contesta în instanţă raportul Agenţiei Naţionale de Integritate privind incompatibilitatea, deoarece consideră că este ”o eroare administrativă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alexandru Proteasa spune că s-a abţinut la vot când a fost vorba despre proiectul de hotarare pentru care a fost reclamat.
 
"Consider că este vorba despre o eroare administrativă. ANI a cercetat, la sesizarea unui «binevoitor» , prima întâlnire ordinară online a Consiliului Local Moşniţa Nouă, difuzată prin intermediul platformei Zoom Meetings, în contextul pandemiei Covid 19. La momentul respectiv era instituită starea de urgenţă pe întreg teritoriul României, motiv pentru care ne-am văzut nevoiţi să ne adaptăm la noua normalitate a vieţii. În mod categoric m-am abţinut de la votarea proiectului de hotărâre pentru care am fost reclamat că l-aş fi votat nerespectând prevederile Codului Administrativ şi voi dovedi acest aspect. ANI este obligată să răspundă oricărei sesizări, dar dreptatea şi legalitatea se stabilesc în instanţă" a declarat Alexandru Proteasa, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.
 
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş precizează că presupusa stare de incompatibilitate a lui Alexandru Proteasa nu afectează mnadatul de vicepreşedinte al acestuia.
 
Vicepreşedintele CJ Timiş, Alexandru Constantin Proteasa, s-a aflat în incompatibilitate pe vremea când era consilier local în comuna Moşniţa Nouă. ANI îl acuză că a votat o hotărâre prin care o suprafaţă de teren aparţinând firmei sale a fost trecută în intravilan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.