Vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu afirmă, miercuri, că staţiile STB au nevoie de modernizare, dar acuză că lansarea licitaţiei în această perioadă de către Primăria Capitalei ”miroase a heirupism pre-electoral”. În plus, social-democratul afirmă că Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia, sectorul fiind singurul care nu va avea panouri inteligente în staţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Faptul că staţiile STB au nevoie de modernizare şi aliniere este de necontestat. Că Primăria condusă de Nicuşor Dan a lansat abia recent în SEAP procedura de achiziţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar sistemului de informare a călătorilor miroase a heirupism pre-electoral”, scris, meircuri, pe Facebook, Alexandru Petrescu .

Acesta afirmă că Sectorul 1 va fi singurul care nu va beneficia de aceste modernizări atât de necesare.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Este încă o dovadă a incompetenţei marca Clotilde Armand. Staţiile STB din Sectorul 1 nu vor avea astfel de panouri inteligente deoarece Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia necesară pentru a îi fi alocate fonduri din PNRR”, a mai transmis Petrescu.

Acesta afirmă, de asemenea, că motivul invocat este necunoaşterea unei decizii a Consiliului Local.

”Doamna Armand invocă necunoaşterea unei hotărâri de Consiliu Local vizând această problemă, deşi hotărârile CL1 sunt publice”, a mai transmis social-democratul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.