Vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu afirmă, sâmnbătă, că Teatrul Ion Creangă a fost închis încă din 2009 pentru ”renovare”, dar lucrările s-au blocat. ”În iunie 2022, primarul general Nicuşor Dan a declarat că lucrările se vor relua şi vor fi finalizate în 3 luni. Este ianuarie 2023 şi situaţia nu s-a schimbat”, a transmis social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În octombrie 2022, am postat despre clădirea din anii '30 din Piaţa Amzei care adăposteşte Teatrul Ion Creangă şi i-am detaliat istoricul. Astăzi, vreau să trag un semnal de alarmă privind această instituţie culturală închisă deja de ani buni pentru «renovare»”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu.

Acesta afirmă că, ”undeva în 2009, Teatrul Ion Creangă s-a închis pentru renovare şi închis a rămas”.

”Renovarea s-a blocat ulterior. În iunie 2022, primarul general Nicuşor Dan a declarat că lucrările se vor relua şi vor fi finalizate în 3 luni. Este ianuarie 2023 şi situaţia nu s-a schimbat. Oare Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 1, Primăria Galaxiei, au de gând să redea acest spaţiu cultural istoric comunităţii locale vreodată?”, a mai scris Petrescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.