Deputatul PNL Alexandru Muraru a efectuat o vizită oficială în Israel, el afirmând că a văzut locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetăţenilor israelieni. ”Hamas trebuie eliminat total, iar justiţia din Israel şi cea internaţională trebuie să găsească toţi criminalii şi civilii neafiliaţi care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri şi torturi”, spune parlamentarul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alexandru Muraru, deputat în Parlamentul României şi membru al Grupului de parlamentar de prietenie cu Israelul, a participat recent la o misiune de solidaritate în Israel, alături de membri ai parlamentelor din Europa, Parlamentul European, lideri civici şi oameni de afaceri. Scopul acestei vizite a fost de a observa şi înţelege mai bine dimensiunea atrocităţilor comise în urma atacurilor Hamas şi Hezbollah, precum şi răspunsul Statului Israel în faţa acestor provocări”, a transmis parlamentarul într-un comunicat oficial.

Alexandru Muraru arată că, de asemenea, obiectivul a fost de a susţine cele trei mari obiective ale Israelului şi de a reafirma solidaritatea cu poporul evreu: anihilarea Hamas şi eliminarea tuturor teroriştilor de pe teritoriul Fâşiei Gaza, recuperarea în viaţă şi aducerea tuturor celor peste 240 de ostatici înapoi în sânul familiilor, transformarea Fâşiei Gaza într-un loc fără terorism care să nu mai reprezinte niciun fel de ameninţare pentru securitatea statului Israel şi a cetăţenilor săi.

”Am fost martor la urmările devastatoare ale atacurilor comise de Hamas şi Hezbollah. Văzând cu ochii mei distrugerile, suferinţa nevinovaţilor şi ruinele lăsate în urmă, mi-am dat seama de impactul nemilos al terorismului. Această experienţă m-a întărit în convingerea că terorismul nu este doar un atac asupra unui stat, ci un atac asupra umanităţii însăşi. Am văzut cu ochii locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetăţenilor israelieni. Hamas trebuie eliminat total, iar justiţia din Israel şi cea internaţională trebuie să găsească toţi criminalii şi civilii neafiliaţi care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri şi torturi”, arată deputatul.

Alexandru Muraru precizează că în timpul vizitei în Israel, a avut onoarea de a se întâlni cu o varietate de persoane şi de a vizita locuri semnificative ale barbariei Hamaas asupra statului Israel, fiecare contribuind la înţelegerea sa asupra complexităţii şi impactului conflictului din regiune.

”Întâlnirile au inclus discuţii cu oficiali guvernamentali, membri ai forţelor de securitate, victime ale terorismului şi familiile acestora, precum şi cu reprezentanţi ai comunităţilor afectate. Aceste conversaţii au avut ca scop înţelegerea profundă a impactului terorismului Hamas asupra Israelului, a răspunsurilor securitare şi diplomatice ale naţiunii, precum şi a experienţelor personale şi emoţionale ale celor direct afectaţi de conflict. Fiecare întâlnire a adus o perspectivă unică şi valoroasă, contribuind la o viziune completă asupra situaţiei din regiune”, spune Muraru.

Deputatul PNL mai arată că în timpul vizitei, amavut o întâlnire profund emoţionantă cu familia şi prietenii lui Inbar Haiman, o tânără curajoasă şi talentată cu cetăţenie română, tragic răpită de Hamas.

”Discuţiile cu familia şi ambasadorul nostru, ES Radu Ioanid, au fost în vederea identificării celui mai bune soluţii, atât la nivel diplomatic, cât şi umanitar, pentru a o găsi şi a o aduce în siguranţă acasă”, a mai declarat Alexandru Muraru, deputat PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.