Fostul prezidenţiabil al PMP Theodor Paleologu anunţă că va vota duminică, la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, dar va fi un vot împotriva Vioricăi Dăncilă, exprimându-şi speranţa că majoritatea covîrşitoare a celor care l-au votat în primul tur au luat deja aceeaşi decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am nici un dubiu că majoritatea covîrşitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeaşi decizie pe cont propriu. Mă aştept la un scor zdrobitor”, a scris Paleologu pe Facebook.

Theodor Paleologu a candidat la Preşedinţie ca independent, din partea PMP, el clasându-se al şaselea, cu  5,72% din voturi, ceea ce înseamnă că 527.098 de alegători i-au acordat votul în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.