Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat că votul este cea mai puternică armă într-o democraţie şi că speră ca judeţul IaşI să renască în următorii cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costel Alexe, lider al filialei judeţene Iaşi a PNL, a votat, duminică dimineaţă, la o secţie din incinta Colegiul Costache Negruzzi din zona Copou a municipiului Iaşi.

El i-a îndemnat pe ieşeni să iasă în număr mare la vot, precizând că judeţul are şansa dezvoltării în următorii ani.

“Cea mai puternică armă într-o democraţie este votul şi vreau să cred că astăzi o vom folosi din plin. Îi îndemn pe toţi ieşenii, pe toţi cei care locuiesc în municipiu, că sunt sau nu născuţi în acest judeţ, să iasă la vot, pentru că doar prin această şansă vom reuşi să dăm o mare dezvoltare judeţului nostru. Am ferma convingere că un preşedinte care ne reprezintă cu succes în Europa sau în lume va reuşi să facă împreună cu un guvern liberal tot ceea ce n-au reuşit să facă ani la rând cei care ne-au condus 30 de ani. Îmi doresc ca judeţul Iaşi să renască în următorii cinci ani“, a declarat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.