Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, i-a îndemnat, duminică, pe toţi românii să iasă la vot şi să înţeleagă că este "în folosul nostru" să avem o normalitate în această ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Să mergem la vot! Am câştigat acest drept, prin urmare toată lumea să voteze. Îi îndemn şi pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot şi să înţeleagă că este în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară”, a declarat Monica Anisie jurnaliştilor, la scurt timp după ora 7, după ce a ieşit din secţia de votare.
 
Anisie a fost întrebată în legătură cu faptul că la secţiile de votare din străinătate nu mai sunt cozile de la alte alegeri şi cum i se pare acest lucru, spunând: “E un lucru foarte bun, în felul aceste iarăşi vorbim despre normalitate. Aşa ar fi trebuit să fie întotdeauna, omul nu trebuie să fie umilit şi să stea la rând pentru a-şi exercita un drept fundamental”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.