Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, după publicarea rezultatelor exit poll-urilor, că este mândru de rezultatul obţinut, dar că acesta nu este meritul său personal, ci "rezultatul şi vocea unei comunităţi puternice".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt mândru de rezultatul obţinut. Rezultatul de astăzi nu este meritul meu personal, ci rezultatul şi vocea unei comunităţi puternice", a afirmat Kelemen Hunor, duminică, după închiderea urnelor. 
 
El a spus că rezultatele sondajelor exit poll-urilor, de 3,9-4,6 la sută, demonstrează că UDMR a primit mai multe voturi decât la alegerile prezidenţiale din 2009 şi 2014, dar trebuie aşteptate cifrele finale.
 
Kelemen a mulţumit tuturor celor care l-au votat, comunităţii maghiare, alegătorilor români şi celor aparţinând altor naţionalităţi, care au înţeles apelul la respect şi încredere.
 
"Vom continua munca, vom continua lupta noastră pentru viitorul României, fiindcă eu cred că dacă ne respectăm reciproc, dacă creştem încrederea între oameni şi între comunităţi din România vom face o ţară mai bună", a spus Kelemen Hunor.
 
Potrivit acestuia, în anul următor, Uniunea se va confrunta cu alte două alegeri şi va continua să promoveze programul electoral elaborat acum, care se concentrează pe viitor, respect, demnitate umană, educaţie, mediu şi relaţia dintre majoritate şi minoritate.
 
"Sunt convins că viziunea pe care o propunem comunităţii noastre şi societăţii româneşti poate contribui semnificativ la construirea unei ţări mai bune”, a subliniat Kelemen.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.