Preşedintele Klaus Iohannis (39%) şi liderul PSD Viorica Dăncilă (22,1%) vor intra cel mai probabil în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, conform datelor exit-poll-ului CURS - Avangarde pe baza datelor centralizate până la ora 21.00, difuzate de Antena 3. Pe locul al treilea se situează Dan Barna, cu 16,9%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit aceloraşi estimări, candidatul independent Mircea Diaconu este cotat cu 7.8%, urmat de Theodor Paleologu - 6.1% şi de Kelemen Hunor, cu 3.9%.

Marja teoretică de eroare a sondajului este de 0,66% la care se adaugă „o marjă asumată” cauzată de „unele dificultăţi de teren” a precizat sursa citată. Pieleanu a precizat că marja totală de eroare a sondajului la ieşirea de la urne este de 2,5%, iar rezultatele sunt valabile doar pentru voturile exprimate pe teritoriul României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.