Candidatul independent Alexandru Cumpănaşu a votat, duminică după-amiază, la o secţie din Caracal, el mergând la vot împreună cu părinţii Alexandrei Măceşanu una dintre tinerele dispărute în vara acestui an şi pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi apoi i-a incinerat cadavrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am votat pentru o Românie în care să nu mai trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, pentru o România în care să nu ne fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle, pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

El s-a prezentat la secţia de vot împreună cu părinţii Alexandrei Măceşanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.