Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au participat, marţi seară, la alegerile din cadrul PNL Sector 4 şi au continuat campania electorală pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. Florin Cîţu i-a exprmat susţinerea pentru Pavel Popescu, în timp ce Ludovic Orban a afirmat că-i susţine pe toţi membrii filialei care au obţinut rezultate. ”PNL trebuie să aibă la fiecare sector un candidat membru al PNL. Asta nu se întâmplă peste noapte”, a afirmat Cîţu, iar Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să voteze ”ce este corect, firesc, normal şi spre binele PNL”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au participat, marţi seară, la alegerile din cadrul PNL Sector 4.

”Pentru mine contează echipa”, i-a început discursul Florin Cîţu.

Acesta a reiterat ideea că ar trebui să existe un candidat liberal în fiecare sector.

”Eu am spus foarte clar – şi mă ţin de cuvânt – că PNL trebuie să aibă la fiecare sector un candidat membru al PNL. Asta nu se întâmplă peste noapte, dacă aştepţi patru ani de zile şi te trezeşti că nu ai candidat şi trebuie să găseşti un candidat. Şi când cauţi un candidat – şi vii cu tot felul de scuze – nu iese nici acela şi iese tot PSD. Nu este nicio reţetă, PSD a ieşit la Sectorul 4, char dacă PNL nu a avut candidat. De aceea, trebuie să ne ocupăm să ne construim candidaţi pentru fieare primărie din România, inclusiv de sector, din primul moment”, a mai afirmat premierul.

Cîţu i-a lansat şi o provocare lui Ludovic Orban: ”În aceste săptămâni de campanie s-au întâmplat câteva lucruri pe care doar eu şi echipa mea le-am condamnat public şi fac această provocare colegului meu Ludovic Orban ca de astăzi, Ludovic, te rog, să-i condamni şi tu pe acei colegi ai noştri care-şi fac propriii colegi lichele, trădători. Împreună trebuie să condamnăm aceste comportamente, eu şi Ludovic Orban, împreună, de fiecare dată (...) Trebuie să oprim aceste lucruri”.

Cîţu a afirmat că-l susţine pe Pavel Popescu, care a avut curajul să-l susţină la rândul său.

”PNL nu este o dictatură şi vă rog pe cei care sunteţi sunaţi şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi acest lucru”, a mai declarat premierul.

În discursul său, Ludovc Orban a afirmat că nu susţine un candidat, ci întreaga filială.

”Am venit să vă salut, să vă mulţumesc pentru toată activitatea dumneavoastră, pentru eforturile pe care le-aţi depus de-a lungul celor 4 ani în care am condus PNL, să vă mulţumesc că aţi fost parte la toate victoriile PNL din aceşti 4 ani. Astăzi este ziua dumneavoastră, nu ziua noastră. Au trecut deja 2 ore. Ajunge! Din cauza asta, nu am să vă ţin un discurs. Dar să vă spun ceva: eu nu am venit să îl susţin pe Pavel Popescu. Eu am venit să vă susţin pe dumneavoastră, am venit să îi mulţumesc lui Horia, pentru modul în care a condus Poşta Română şi pentru rezultatele remarcabile pe care le-a avut, să vă spun că îmi pare rău că nu mai este acolo. Am venit să îi mulţumesc lui Andreea pentru modul în care a acţionat la nivelul conducerii Transelectrica şi pentru rezultatelele remarcabile de la Transelectrica, am venit să îi mulţumesc domnului Meteleucă pentru activitatea pe care a derulat-o în conducerea instituţiei pe care a condus-o. Am venit să îi mulţumesc şi Mihaelei Prodeus, care nu a apucat să îşi arate capacitatea de a conduce acea companie. Am venit să vă mulţumesc fiecăruia dintre dumneavoastră, am venit să vă spun: Votaţi exact ceea ce este corect, firesc, normal şi spre binele PNL, filiala Sectorului 4”, a declarat Orban.

Florin Cîţu şi Ludovic Orban candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 25 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.