Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a transmis, duminică, un mesaj către românii din Diaspora, precizând că revenirea lor în ţară este un semnal că România se schimbă, fiind vorba despre o schimbare de societate şi a modului în care administraţia tratează cetăţenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din Diaspora, după ce şi-a exercitat dreptul de vot. 
 
“Pentru Românii din Diaspora aş avea următorul mesaj, nu este vorba doar despre găsirea unor locuri de muncă în România, ceea ce desigur reprezintă o prioritate pentru noi şi categoric este important ca ei să ia în considerare întoarcerea acasă, este vorba de mai mult. Este vorba de o schimbare de societate, de mod în care administraţia îşi tratează cetăţenii, că e vorba despre sistemul de sănătate, că este vorba despre sistemul de învăţământ, că este vorba despre civilizaţie în general. Mesajul meu este că revenirea lor în ţară înseamnă un semnal clar că România se schimbă, cu siguranţă mai avem mult de muncit, dar o vom face împreună şi o vom face de aşa manieră încât să se schimbe tot ce înseamnă sistem public, administraţie publică”, a afirmat Violeta Alexandru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.