Prezenţa la vot în comuna Balaci, judeţul Teleorman, unde duminică s-a organizat al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului, a depăşit 79% la ora 21.00, la închiderea urnelor. Procente de peste 50 s-au înregistrat şi la Rebra, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi la Orţişoara, judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, prezenţa la vot a fost, la ora 21.00, de 79,61% la Balaci, judeţul Teleorman, 56,32% la Orţişoara, judeţul Timiş, şi 61,07% la Rebra, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

În cele trei comune a fost organizat al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului.

În localitatea Orţişoara din judeţul Timiş, candidatul PSD Aleodor Sobolu şi candidatul PMP Lucian Ivănescu au obţinut, la alegerile locale din 27 septembrie, acelaşi număr de voturi, respectiv 604.

La Rebra (Bistriţa-Năsăud), alegătorii au avut de optat între actualul primar, Stefan Danci, din partea "Aliantei pentru Rebra" (PSD-ALDE-Pro Romania) şi Daniel Nastuţa (PNL).

La Balaci (Teleorman), localnicii au avut de ales între Calotă Ilie (PNL) şi Tronaru Costel Ovidiu (PSD). După numărarea voturilor în 27 septembrie, cei doi au obţinut exact acelaşi procent din voturi – 36,23%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.