Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a dat asigurări că va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului. "Bucureştiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. (...) De mâine ne vom apuca de muncă", a spus el. Nicuşor Dan a afirmat că este dispus să colaboreze cu orice forţă politică din Consiliul General pentru a fi rezolvate problemele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vreau să îi asigur pe bucureşteni că începând peste 10 zile de când vom depune jurământul o să înceapă o altă administraţie. Vreau să îi asigur pe bucureşteni şi premierul o să vă spună mai multe că vom colabora cu Guvernul României pentru rezolvarea acelor probleme care nu pot fi rezolvate altfel", a spus Nicuşor Dan.
 
Nicuşor Dan a dat asigurări că va colabora, ca primar general, cu Guvernul României pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea executivului. 
 
"Cred că Bucureştiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. (...) De mâine ne vom apuca de muncă pentru ca să fim pregătiţi în momentul în care vom depune jurământul”, a declarat Nicuşor Dan, duminică seară.
 
El a afirmat că gestionarea Primăriei Capitalei este "o chestiune extrem de serioasă".
 
"În momentul acesta o primărie în faliment, energia mea se va dedica Bucureştiului", a spus Dan.
 
Întrebat dacă va colabora cu PMP, Nicuşor Dan a răspuns: "Este extrem de probabil că o să existe o majoritate PNL şi USR-PLUS. Bineînţeles că pentru rezolvarea problemelor sunt dispus să discut în Consiliul General cu orice forţă politică".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.