Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că a votat cu gândul la bucureştenii care au trăit un sentiment de frustrare fiind înşelaţi în aşteptările lor pentru că nu a existat o dezbatere electorală în principalii candidaţi la alegerile pentru Primăria Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
“Am votat cu gândul la faptul că bucureştenii au trăit un sentiment de frustrate pentru că au fost înşelaţi în aşteptările lor neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidaţi în aşa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru dezvoltarea marilor probleme cu care confruntă oraşului, mă refer la termoficare, la trafic, printre altele şi propunerile privind modernizarea şi dezvoltarea de perspectivă a oraşului în următorii 20 de ani. Sper ca cetăţenii să fi tras învăţămintele necesare şi să voteze pe cale de consecinţă”,a declarat Tăriceanu jurnaliştilor, după ce şi-a exprimat dreptul de vot.
El a mai spus că i se pare foarte bine organizat procesul electoral şi că nu a fost aglomeraţie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.