Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminică seară, că primarul în funcţie Constantin Toma a câştigat un nou mandat în fruntea municipiului Buzău, potrivit numărătorilor paralele făcute de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PSD a câştigat alegerile în judeţul Buzău. Vreau să-l felicit pe colegul meu, Constantin Toma, care va fi primar încă 4 ani. Aşteptam rezultatele de la judeţ, pentru că e o arie mai mare de acoperire, dar sper ca şi la Consiliul Judeţean să putem câştiga alegerile pentru ca împreună să ne ducem mai departe proiectele. Suntem partidul cu cei mai mulţi primari. În rest, viaţa merge înainte. Nu a fost un război, cu a fost un joc democratic. Sper ca PSD să aibă cei mai mulţi primari din ţară”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

La rândul său, primarul Constantin Toma a declarat că este mulţumit de rezultatul obţinut la nivelul municipiului.

"Rezultatul de la Bucureşti nu e unul încântător, dar până la urmă aceste alegeri sunt locale şi a contat fiecare ce a făcut în oraşul lui şi în dreptul lui. Cred că la Buzău avem un rezultat bun, mă refer la municipiul Buzău, atât la nivel de municipiu, cât şi la nivelul consilierilor. Nu avem un rezultat, dar din ce am simţit în tot oraşul cred că va fi un rezultat mulţumitor astfel încât să continuăm ce am început. Ar fi foarte bine ca la nivel naţional să avem câţi mai mulţi primari şi consilieri pentru ca acestea depind şi rezultatele din 6 decembrie. Marcel Ciolacu va avea mult de lucru pentru că a luat partidul în mare criză. E aceeaşi ură ca la europarlamentare, la generale şi se mai continuă în marile oraşe, unde eu cred că dacă se muncea mai mult era şi acolo un rezultat mai bun”, a declarat Constantin Toma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.