PSD anunţă că a depus plângere penală pe numele premierului Ludovic Orban, preşedinte al PNL şi al consilierului acestuia, Virgil Guran, pentru continuarea campaniei electorale în judeţul Dâmboviţa după încheierea termenului legal. Social-democraţi îl acuză şi pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru faptul că şi-a folosit funcţia pentru a-şi promova imaginea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu cataloghează drept „revoltător modul în care premierul şi miniştrii PNL  se cred deasupra legii, se cred stăpânii României”, acuzând premierul şi pe apropiaţii acestuia de încălcarea legii.

În acest context, Grindeanu a anunţat că PSD a depus plângere penală pe numele premierului şi al consilierului acestuia, Virgil Guran. 

„PSD a depus astăzi plângere penală atât împotriva premierului Ludovic Orban, cât şi a consilierului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale şi ieri (sâmbătă – n.r.) la Dâmboviţa deşi legea interzice clar acest lucru”, a declarat Grindeanu.

Liderul social-democrat îl acuză şi pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel, Vela, de faptul că s-a folosi de funcţia pe care o deţine pentru a-şi promova imaginea după încheierea campaniei electorale.

„Modelul Orban a fost preluat şi de ministrul de Interne Marcel Vela care, deşi este candidat, nu s-a sfiit ieri să ţină conferinţă de presă la sediul Ministerului de Interne”, a mai afirmat Grindeanu. 

Marcel Vela este candidat pe liste pentru Consiliul Local Caransebeş şi la Consiliul Judeţean Caraş Severin şi e suspendat din comisia de organizarea a alegerilor.

Sâmbătă seară, Vela a dat, alături de chestorul Bogdan Despescu, o declaraţie de presă la sediul MAI în care anunţa măsuri speciale pentru buna desfăşurare implementate la nivelul ministerului a scrutinului local.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.