Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a “votat cu sete” pentru a scoate din Primăria Bucureşti o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvoltare acest oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare”, a transmis Nicuşor Dan, la ieşirea din secţia de votare. 
El a mai afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă. 
“Dincolo de problemele vieţii curente,  competiţia electorală este una de valori. Este una între adevăr şi minciună, este una între competenţă şi incompetentţă, între cinste şi corupţie şi este una între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete”, a mai declarat candidatul PNL şi USR-PLUS.
El i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă la vot şi să o facă de dimineaţă deoarece votul este mai lent decât în condiţii normale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.