Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat în satul său natal, Cârţa, pentru continuitate, progres şi pentru dezvoltare, el considerând că ”avem nevoie de autorităţi locale legitime, stabile, pentru că haosul predomină în toată ţara”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi am votat pentru continuitate, atât în Cârţa, cât şi în judeţul Harghita, ca să putem îmbunătăţi condiţiile pentru creşterea calităţii vieţii. Avem nevoie de autorităţi locale legitime, stabile, pentru că haosul predomină în toată ţara”, a subliniat preşedintele UDMR. 
Liderul Uniunii a îndemnat maghiarii din România să-şi exercite dreptul de vot, pentru că procedura de vot se desfăşoară în condiţii de siguranţă, nu există niciun risc pentru sănătate.
Referitor la miza alegerilor locale, preşedintele Kelemen Hunor a declarat că, în ultimii ani, maghiarii din România au reuşit să obţină rezultate foarte bune atunci când au fost uniţi.
”Să dăm dovadă de unitate şi astăzi, numai aşa vom fi o comunitate puternică!”, a afirmat el.
”Să nu fim comozi, să fim solidari. Să mergem la vot chiar dacă primarul maghiar nu are un contracandidat în localitatea noastră, pentru că soarta întregului judeţ poate depinde şi de votul nostru”, a subliniat Kelemen Hunor
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.