Deputatul PSD Corneliu Ştefan, care candidează la aceste alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, i-a invitat pe locuitorii judeţului să meargă la vor şi să aleagă „echipele serioase din fiecare localitate, echipele care le-au fost alături”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a votat în duminică dimineaţă la Liceul Teoretic "Petru Cercel" din Târgovişte. El a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat „pentru proiecte majore pentru judeţul Dâmboviţa, am votat pentru viitorul copiilor noştri”. 

El i-a invitat pe alegători să voteze „cu echipele care le-au fost alături în ultimii ani”. 

„Invit dâmboviţenii la vot, să vină la vor să voteze cele mai puternice echipe, să voteze echipele serioase din fiecare localitate şi, nu în ultimul rând, să voteze echipele care au fost alături de dâmboviţeni în ultimii ani li care vor fi în continuare, aşa să ne ajute Dumnezeu”, a încheiat deputatul-candidat, în aplauzele colegilor de partid care l-au însoţit la vot.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.