Candidaţii PNL pentru Primăria Sibiu şi pentru Consiliul Judeţean au votat, duminică, pentru dezvoltarea oraşului şi a judeţului, prin ”proiecte îndrăzneţe”. ”Am votat cu gândul la un viitor primar care să fie între oameni şi nu închis într-un birou”, a afirmat Adrian Bibu candidatul pentru Primăra Sibiu. La rândul său, candidatul pentru Consiliul Judeţean a afirmat că a votat ”pentru un Sibiu curajos, care să-şi asume proiecte îndrăzneţe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am votat azi pentru un Sibiu curajos, care să-şi asume proiecte îndrăzneţe menite să-i asigure o dezvoltare durabilă, să-l facă un loc în care să-ţi doreşti să locuieşti, să munceşti, să-ţi creşti copiii sau să călătoreşti. Am votat pentru un Sibiu european, un Sibiu partener egal cu cele mai dezvoltate regiuni europene", a afirmat daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean.

Cîmpean deţine şi în prezent această funcţie.

La rândul său, candidatul pentru Primăria Sibiu, Adrian Bibu, a afirmat că a dorit să transmită un mesaj: ”Vreau să transmit un mesaj clar sibienilor, şi anume că primarul Sibiului nu poate să doarmă în următorii 4 ani, ci dimpotrivă, trebuie să fie primul în primărie, şi un exemplu pentru colegi, pentru că numai muncind se vor putea finaliza la timp marile proiecte ale Sibiului. Numai muncind se vor putea atrage fonduri europene pentru a fi finalizate creşe, grădiniţe şi şcoli noi, baze sportive, parcări supra şi subterane, pentru că numai aşa se va putea înfiinţa zona metropolitană. Am votat cu gândul la un viitor primar care să fie între oameni şi nu închis într-un birou. Am votat cu gândul: Sibiul poate mai mult şi mai bine! Doamne ajută!".

Bibu este în prezent director al Sălii Transilvania din Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Judeţean, condusă de un liberal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.