Deputatul George Stângă este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, alegerile urmând a se desfăşura vineri seară, la Teatrul Muzical din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La alegerile programate vineri seară sunt aşteptaţi circa 500 de delegaţi, care îşi vor vota liderii ce vor face parte din organizaţia judeţeană în următorul mandat. Pentru funcţia de preşedinte este un singur candidat, respectiv deputatul George Stângă, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Strategii Politice şi Comunicare candidează senatorul George Scarlat, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Politici Publice Onuţ Atanasiu, fost inspector şcolar general, pentru acest post existând şi un al doilea candidat.  

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe Imagine şi Comunicare candidează primarul oraşului Tecuci, Costin Lucian.

"Îmi doresc personal să fim mult mai deschişi, mai dinamici, deschişi în sensul să primim şi să fim de acord cu reîmprospătarea partidului din punct de vedere al resursei umane", a declarat joi senatorul PNL George Scarlat.

Şi la Buzău au loc sâmbătă alegeri pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL. În cursa pentru funcţia de preşedinte s-au înscris 6 persoane, însă  doar 5 au fost validate, deputatul Gabriel Avrămescu, actualul lider interimar, fiind cotat cu cele mai mari şanse de câştig.

Senatorul Vlad Pufu, cel care săptămâna trecută, a fost ales preşedinte al filialei municipal, va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.