Reprezentanţii organizaţiei PMP Alba au anunţat că miercuri noapte corturile pe care le-au instalat în Alba Iulia au fost tăiate. Aceştia transmit că anticipau că va fi o campanie murdară şi acuză partidele că, în loc să se propună proiecte pentru infrastructură şi dezvoltarea oraşelor, ele continuă „aceleaşi practici mizerabile, fac politica anilor '90 folosindu-se de mijloace ce arată nimicnicia unor lideri de 2 lei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Anticipam că va fi o campanie murdară şi a început! Când partidele politice ar trebui să fie preocupate de construcţii (nu doar ca mesaj frumos pe afişe electorale), când ar trebui să pornească proiectele mari de infrastructură, proiecte atât de necesare ca să putem trece la un alt nivel, ele continuă aceleaşi practici mizerabile, fac politica anilor '90 folosindu-se de mijloace ce arată nimicnicia unor lideri de 2 lei şi a unor echipe aşijderea. Am constatat că noaptea trecută au fost tăiate efectiv corturile instalate de Partidul Mişcarea Populară pe raza oraşului Alba Iulia. Într-un oraş civilizat şi smart aşa cum se doreşte a fi acest oraş, nu au cum să existe asemenea episoade. Venim în administraţie cu proiecte reale, venim cu crezul că sumele atrase şi cheltuite din fiecare buget al fiecărei primării va fi justificat transparent, venim ca parteneri de nădejde pentru obiectivele oamenilor din acest municipiu”, arată un comunicat al PMP Alba remis joi News.ro.
Sursa citată precizează că PMP rămâne „partidul cu valori autentice, rămânem partidul ce a evoluat spre Europa cu fiecare an ce a trecut şi cu fiecare membru care ni s-a alăturat. Înţelegem că deranjăm devenind pe zi ce trece mai puternici, dar locuitorii ne vor da nota finală la vot.
„Indiferent de mijloacele prin care unii înţeleg să ne pună piedici, noi ne vom lupta şi la alegerile locale şi la cele parlamentare să reprezentăm cât mai bine şi cu profesionalism tinerii acestui judeţ care au nevoie de un viitor sigur aici, care au nevoie să aibă pentru ce rămâne, îi vom sprijini pe părinţii şi pe bunicii lor să aibă un trai mai bun tot aici”, completează sursa menţionată.
Reprezentanţii PMP Alba mai spun că vor face toate demersurile necesare pentru ca cei care au comis astfel de fapte să plătească şi „pentru ca cei care îşi desfăşoară activităţile politice şi de campanie cu bună credinţă şi dăruire să nu mai treacă prin aşa ceva”.
„Ruşinea este a celor care se coboară la huliganism, la acte de distrugere, la jigniri. Astfel de fapte nu vor rămâne netaxate de electorat. Noi vom fi tot mai puternici şi vom fi în această campanie cu inima şi cu mintea deschisă. Cu mesajul «Toţi pentru Alba Iulia» şi în jurul candidatului PMP la Consiliul Judeţean Alba, Clement Negruţ, vom fi pentru toţi cetăţenii şi împreună cu aceştia. De asemenea, locuitorii din Alba Iulia trebuie să aibă parte de un oraş aşezat pe harta Europei pe locul meritat, fără incidente de acest fel. Iar cu primarul din partea PMP, Marius Adrian Haţegan, toate acestea vor deveni posibile. Oamenii care-şi iubesc ţara vor învinge întotdeauna şi nu-şi vor lăsa semenii la greu”, conchide sursa amintită.
 
Sursa foto: PMP Alba
Sursa foto: PMP Alba
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.