Al doilea test al premierului Ludovic Orban pentru COVID-19 a ieşit negativ şi astfel şeful Executivului va fi prezent la Palatul Victoria. Orban va participa joi la şedinţa de Guvern de la ora 17.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente”, a transmis Guvernul.

Testul pentru coronavirus de luni al premierului a ieşit negativ, însă acesta a decis să stea în izolare până la cel de-al doilea test. Şeful Executivului s-a testat după ce a aflat că realizatorul B1 TV Silviu Mănăstire, care l-a avut invitat marţea trecută în emisiune pe premier, are COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.