Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a publicat Registrul secţiilor de votare conţinând delimitarea, numerotarea şi sediile secţiilor de votare din ţară. Menţionăm că acesta include extrasul privind delimitarea, numerotarea şi sediile secţiilor de votare organizate cu ocazia scrutinului pentru alegerile locale parţiale din data de 27 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodatӑ, AEP precizează că potrivit punctului 45 din  Hotărârea Guvernului nr. 555/2021 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021, la data de 12 iunie 2021 se împlineşte termenul pentru aducerea la cunoştinţa publicului a datelor şi informaţiilor privind secţiile de votare organizate pentru alegerile locale parţiale din  data de 27 iunie 2021, mai indică istituţia într-un comunicat de presă.

Lista secţiilor de votare este publicată pe site-ul AEP www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secţiilor de votare şi poate fi consultată accesând următorul link:

https://www.roaep.ro/management-electoral/geografie-electorala/registrul-sectiilor-de-votare

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.