Deputatul PNL Adriana Săftoiu, care a ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112, în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, spune că „acel monstru nu e singur! Şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acela monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpănaşu, face publică transcrierea convorbirilor în care fata cerea ajutor la 112. El spune că decizia este a părinţilor Alexandrei Măceşanu ”pentru a vedea întreaga ţară putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil”. El avertizează că părinţii interzic oricărei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei.

Deputaţii din Comisia de apărare au ascultat, luni, cu uşile închise, înregistrările convorbirilor fetei la 112. Stelian Ion (USR) a declarat ulterior că „este răvăşitor, pur şi simplu devastator” şi şi-a exprimat dezamăgirea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.