Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat, marţi, la Iaşi, că fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România, precizând că statul român trebuie să aibă curajul să demareze proiecte importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România. România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă. România trebuie să aibă curaj. Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti“, a afirmat, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Diplomatul american a lăudat colaborarea pe care Ambasada SUA o are cu Guvernul Orban.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"S-a lucrat foarte mult la dezvoltarea statului de drept, neglijat în trecut. Fără stat de drept nu se poate face nimic", a afirmat ambasadorul Adrian Zuckerman, care a mai spus că investitorii străini trebuie să fie asiguraţi în privinţa funcţionării statului de drept în România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.