Premierul Florin Cîţu a decis, joi seară, schimbarea din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a lui Adrian Gheorghe, susţinut de USR PLUS. De asemenea, au mai fost eliberaţi din funcţie trei secretari de stat propuşi de aceeaşi formaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Adrian Gheorghe se revocă din funcţia de membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate”, este decizia publictă, joi seară,în  Monitorul Oficial.  

În funcţie a fost numită din nou Adela Cojan, care fusese eliberată din funcţie atunci când postul de la CNAS a revenit USR PLUS în urma negocierilor de la formarea coaliţiei.  

Totodată, premierul a decis eliberarea din funcţia a altor trei secretari de stat, de la Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi Ministerul Educaţiei.  

Alte decizii ale premierului vizează funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar.  

A fost eliberat din funcţie, la cerere, Cristian Buşu şi a fost numită Georgiana-Oana Stănilă.  

Anterior, în cursul zilei de joi, premierul a eliberat din funcţie prefecţii si subprefecţii USR PLUS, iar miercuri seară au fost demişi 26 d secretari de stat.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.