PNL Constanţa şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare, iar pe listă nu se mai regăsesc actualii senatori şi deputaţi ai partidului, aflându-se în schimb fostul rector şi al Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” Constanţa, precum şi un fost prefect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii Comitetului Judeţean Executiv (CJEx) al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal (PNL), reuniţi în şedinţă duminică, au stabilit prin vot secret componenţa listei de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat al PNL.

Astfel, lista pentru Senat este deschisă de Vergil Chiţac, fost rector al Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” şi fost candidat al PNL la Primăria Constanţa la alegerile din acest an.

Pe locul doi se află Sorina Tuşa, fost consilier local şi fost copreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

În timp ce pe locurile următoare se află profesorii Costel Stanca, Mihnea Claudiu Drumea, fostul consilier judeţean George Măndilă, fostul consilier judeţean Nicolae Ciucă şi Remus Cristy Băisan.

Pentru Camera Deputaţilor lista este deschisă de Bogdan Huţucă, fost prefect al Constanţei în 2012 şi fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa, urmat de Robert Boroianu, consilier judeţean, Ana Marcu, fost consilier local, George Niculescu, om de afaceri, Oana Maria Florea, avocat, Ioan Tofolean, medic, Cătălin Anghel, antreprenor.

Pe listă se mai află Felicia Ovanesian, Marian Cruşoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu, George Muhscină.

Lista votată de CJEx al PNL Constanţa a fost avizată, tot prin vot secret, de către membrii Biroului Politic Judeţean, urmând să fie înaintată spre validare Biroului Politic Naţional al PNL.

Parlamentarii PNL de Constanţa - senatorul Puiu Haşotti şi deputaţii Gheorghe Dragomir, Mihai Lupu, Victor Manea şi Mihai Tararache - nu vor mai candida pentru un nou mandat din partea liberalilor. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, propusese în urmă cu o lună ca parlamentarii în funcţie să nu mai candideze pentru un nou mandat, motivând că alegătorii doresc o înnoire a clasei politice.

PNL Constanţa şi-a propus să obţină la alegerile parlamentare din acest an cel puţin doi senatori şi patru deputaţi.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.