Acţiunea "Parlamentul copiilor" va avea loc în data de 31 mai, la Palatul Parlamentului, la eveniment urmând să participe 300 de copii, costul estimat fiind de aproximativ 1.800 lei, potrivit unui Memorandum adoptat, miercuri, de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit memorandumului, proiectul îşi propune să ofere tinerilor posibilitatea înţelegerii importanţei rolului şi funcţiilor Parlamentului României în cadrul sistemului instituţional democratic, familiarizarea cu doctrinele partidelor parlamentare şi oferirea unei viziuni practice asupra a ceea ce reprezintă în mod real activitatea parlamentară.

Camera Deputaţilor va pune la dispoziţie sala de plen şi va asigura sonorizarea pe parcursul evenimentului, participanţii urmând să primească şi diplome la finalul acţiunii.

Memorandumul mai prevede că vor fi eliberate din magazia Camerei 300 de mape cu elastic şi 300 de pixuri şi se va asigura un bufet cu fursecuri sau miniprăjituri, apă plată şi minerală pentru aproximativ 300 de copii, costul estimat fiind de aproximativ 1.800 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.